Europa 2 - Maxximum muziky

Beyoncé ťa pozýva do zákulisia. Do kín príde film, ktorý bude mapovať Renaissance turné

Bude to veľké: Beyoncé pripravuje film, ktorý bude mapovať jej Renaissance turné, ktoré nadväzovalo na jej rovnomenný album z minulého roku. Mnohí, ktorí sa turné zúčastnili, hovorili o nezabudnuteľnom zážitku.

Počas koncertov zazneli ako nové, tak aj staršie skladby, ktoré všetkých roztancovali. Fanúšikovia si nepochvaľovali len samotný spev, ale aj show, ktorá sprevádzala 2 hodinové vystúpenie.

Teraz sa speváčka pochválila filmom, ktorý zavíta do kín. Ak si teda na jej koncerte nebol, teraz budeš mať možnosť zažiť to na vlastnej koži, aj keď len cez obrazovku. „Keď vystupujem, cítim sa slobodne,“ povedala Beyoncé a dodala, že cieľom turné bolo vytvoriť miesto, na ktorom sa budú všetci cítiť slobodne a nikto nebude súdený, informuje portál theguardian.com.

Turné navštívilo viac ako 2,5 milióna fanúšikov

Vonku je už aj trailer k pripravovanému filmu, ktorý má za pár dní na YouTube viac ako milión videní. V snímke môžeš vidieť zákulisné scény ako aj dvojičky Sir a Rumi, ktoré rodina veľmi neukazuje. Vo filme budú zobrazené zábery od začiatku až po koniec turné a ako sa píše v popise, fanúšikovia budú môcť vidieť speváčkinu tvrdú prácu, ako aj jej kreatívne zmýšľanie a všetko, čo bolo potrebné na vznik spomínaného turné.

Turné pozostávalo z 56 koncertov naprieč Európou a USA a zúčastnilo sa ich 2,7 milióna fanúšikov. Počas doby trvania mala Beyoncé zarobiť približne 579 miliónov dolárov, uvádza portál forbes.com.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach