Europa 2 - Maxximum muziky

Skvelá Billie Eilish teasuje novú hudbu!

Speváčka Billie Eilish nie je veľká tajnostkárka a podelila sa so svetom o to, že chystá mnoho novej hudby! V rozhovore s The Cookout prezradila, že pripravuje celý nový album a že sa práve nachádza v poslednej fáze jeho tvorby. „To však neznamená, že by už mal vyjsť von, no smeruje to k tomu a veľmi sa z toho teším!,“ dodala mladá speváčka. Dátum jeho vydania ani názov už neodhalila, informuje web billboard.com.

Zbožňuje priamy kontakt so svojimi fanúšikmi

Hovorilo sa aj o tom, že speváčka pracuje na ďalšom dokumentárnom filme. Podnetom pre tieto špekulácie bolo to, keď sa jej Eliott z The Cookout spýtal, prečo mala u seba GoPro kameru na jej nedávnom koncerte.

Špekulácie o pripravovanom dokumente však Billie vyvrátila a odpovedala mu: „Nasadzujem si GoPro, pretože po šou vybehnem do publika, skočím na barikádu a všetkých sa dotýkam… Oni sa ma skutočne dotýkajú naspäť a ja sa tomu jednoducho poddám. Proste sa tam postavím a čokoľvek sa stane, stane sa. Ktokoľvek ma chytí, ja sa tomu poddám… Rozprestriem náruč a nechám ich objímať a chytať ma. Myslím si, že je to skutočne špeciálne a získavam z toho veľa, aj keď je to často trochu desivé.“

What Was I Made For napísala za pár hodín

Billie nedávno vydala pieseň What Was I Made For, ktorá sa objavila vo filmovom fenoméne tohto roka Barbie. O tvorbe tejto skladby povedala, že trvala len jeden deň, a to počas „frustrujúceho stretnutia“ s jej bratom Finneasom, kedy sa im nič nedarilo zložiť, píše ďalej spomínaný web.

„Už som odchádzala. Bolo neskoro a bola som tam nejakých šesť hodín, keď ma Finneas zastavil a povedal, aby sme vyskúšali napísať tento song,“ povedala autorka hitov ako Bad Guy či Everything I Wanted. Bola voči tomu najskôr skeptická, no nakoniec sa im podarilo napísať väčšinu songu za pár hodín, čomu sama nemohla uveriť!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach