Europa 2 - Maxximum muziky

Drake daroval fanúšikovi na koncerte 50 000 dolárov. Toto je dôvod!

Predstav si, že si mal ísť na koncert svetového rapera so svojou polovičkou, no rozišli ste sa, a tak si tam skončil sám. Vtom ti však tento svetový raper daruje 50 000 dolárov, aby si pred ňou zaflexil a ukázal, o čo prišla. Myslel by si si, že snívaš, však?

Toto sa však skutočne stalo počas koncertu Drake-a na Miami, kedy si v publiku raper všimol transparent s nápisom: „Minul som všetky moje úspory na lístky pre mňa a moju ex, ale, popravde, je to jedno. Jej strata.“ Raper je známy tým, že počas jeho turné It’s All A Blur Tour daroval viacerým ženám na svojich koncertoch rôzne luxusné darčeky ako napríklad tašky značky Chanel či Hermès. Jednému páriku dokonca sľúbil, že im zaplatí letenky na ich svadobnú cestu na Bahamy, píše web billboard.com.

Tentokrát sa však rozhodol dopriať mužskému publiku, a to práve tomuto chalanovi, ktorý tam mal byť pôvodne aj so svojou priateľkou. Na jej adresu sa následne začali ozývať nadávky z publika, ktoré hneď raper utíšil.

„Vybral si si dobrý nápis pre dnešný večer. Väčšinou robím niečo milé pre dámu. Dám jej tašku alebo niečo také,“ povedal raper. „Vieš čo? Bude sa cítiť naozaj hrozne [jeho ex], pretože ti teraz dám 50 litrov, aby si pred ňou dnes večer zaflexil,“ pokračoval. „Takto to dnes urobíme, big dog! Je to tvoja noc!“ vyhlásil Drake. Pozri si tento moment!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach