Europa 2 - Maxximum muziky

Ejakuláciou strácajú muži sexuálnu energiu. Tantra ich môže naučiť, ako zažiť iné druhy orgazmov

Do štúdia Europy 2 k Trom prasiatkam zavítali Katka a Miro, ktorí sú certifikovaní a medzinárodní lektori tantry. V rozhovore chalanom zložili klapky z očí a vysvetlili im, čo tá tantra skutočne je. Tantra nie je sex. Väčšina si však myslí, že je to masáž, ktorá končí happyendom. Táto interpretácia je však vzdialená na kilometre od skutočnej tantry.

„Slovo tantra znamená web, čo je v preklade sieť. Je to veda, do ktorej spadá astronómia, astrológia, matematika, architektúra a mnoho iného. Sexualita tvorí len 5 až 10 % tantry,“ objasnili hostia. Slovné spojenie tantrická masáž začalo vznikať v USA a jeho hlavným cieľom je biznis, prezradila Katka a dodala, že v skutočnosti ide o erotickú masáž. Názov tantrická masáž sa používa preto, lebo znie exoticky.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Nie je tantra ako tantra

Miro apeluje na to, že mnohí ľudia, ktorí vyučujú tantru alebo sa nazývajú tantrikmi, v skutočnosti nimi nie sú. „Kurzy, ktoré máme my za sebou, sa konali u majstrov, ktorí dosiahli určitú úroveň osvietenia a spirituálnu úroveň,“ vysvetľuje. Ide o to, že naučiť ťa túto filozofiu môže len línia učiteľov, ktorí si odovzdávajú informácie. Katka Miro boli u staršieho pána, ktorý je jogínsky majster. Ten mal dosiahnuť osvietenie od jeho majstra a on to následne posúva na svojich študentov.

Absolvovať takýto kurz nie je však vôbec jednoduché. „Minulý rok, keď sme boli na jeho kurze, viac ako polovica ľudí od neho nedostala povolenie,“ spomína Katka. O tom, že je to skutočne psychicky náročné, porozprával aj Miro: „Rozoberá sa tvoje ego, likvidujú ťa. Potrebuješ sa dostať do bodu, aby si dokázal čeliť tomu, že keď učíš o tantrickej sexualite, tak zvládaš energiu, ktorá s tým prichádza“. Zároveň dodal, že mnoho cvičení a učení je posvätných a nenájdeš ich len tak v knižke.

Vypočuj si zaujímavý rozhovor o tantre, určite neoľutuješ. Dozvieš sa, prečo by muži nemali často ejakulovať a čo s tým má spoločné ich sexuálna energia. Taktiež sa dozvieš odpovede aj na tieto otázky:

  • Ako prebiehal kurz a či počas neho boli nahí
  • Ako sa pripravujú študenti na skúšky z tantry
  • Kde prebiehal kurz
  • Čo je v skutočnosti tantra
  • Ako vznikol pojem „tantrická masáž“
  • Aký majú názor na tantrické salóny
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Tri prasiatka môžeš počúvať aj ako podcast na podmaz.sk,vo svojej podcastovej aplikácii alebo naživo z nášho éteru. Začíname každú stredu o 22:00 hod. Všetky videorozhovory nájdeš na našom YouTube kanáli.

V online kasíne Eurogold dostaneš späť až neuveriteľnú polovicu svojho vkladu, a za registráciu dostaneš až 300 freespinov. Iba vo www.eurogold.sk! Hraj a vyhraj, kdekoľvek, kedykoľvek.

Spolupráca

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach