Europa 2 - Maxximum muziky

Virálna senzácia posledných dní. Aj tak by sa dal opísať singel Strangers

Singel Strangers sa ihneď po vydaní dostal medzi najžiadanejšie skladby v Nemecku, Belgicku, Švédsku a ďalších európskych štátoch vrátane Slovenska a Českej republiky, kde sa doslova počas niekoľkých hodín pretlačil medzi dvadsiatku najprehrávanejších skladieb na Spotify. Skladbu pritom napísala, naspievala a vyprodukovala zatiaľ úplne neznáma dievčina Kenya Grace z Londýna.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Čo stojí za úspechom nahrávky umelkyne, ktorej meno poznali snáď len experti na melodický drum“n“bass? Ťažko povedať. V Strangers sa stretáva nočný klubový život aj tzv. slúchadlová hudba, minimalistická produkcia dokresľuje intímnu atmosféru, ktorú skladbe vtlačil jemný vokálny prejav. A tomu iba ťažko odolať!

Kenya Grace je talentovaná umelkyňa, ktorá v roku 2019 absolvovala prestížnu Akadémiu súčasnej hudby. Po sérii kolaborácií vydala minulý rok sólovú prvotinu Oranges, po ktorej nalsedovali single Afterparty Lover a Meteor. Oba sa dočkali pozitívnych reakcií špecializovaných médií a speváčke zaistili pozornosť vydavateľstva Warner Music. Novinku môžeš poznať aj z nášho éteru. Je to skutočná bomba, ktorá sa ti dostane pod kožu!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach