Europa 2 - Maxximum muziky

Jason Derulo má na krku škandál! Speváčka ho obvinila zo sexuálneho obťažovania

34-ročný americký spevák Jason Derulo čelí vážnym obvineniam, ktoré proti nemu vzniesla Emaza Gibson. Speváčka ho nielenže obvinila, ale dokonca ho aj zažalovala za to, že keď odmietla jeho jeho sexuálne návrhy, tak ju vyhodil z hudobného vydavateľstva, informujú zdroje, medzi ktorými je aj hollywoodreporter.com.

Speváčka podala žalobu pred pár dňami v Los Angeles. V súdnych dokumentoch sa uvádza, že Jason mal Emaze povedať, že ak chce byť úspešná v tomto biznise, čím myslel hudobný priemysel, bude sa od nej vyžadovať, aby sa poddala vykonávaniu sexuálnych rituálov a užívaniu kokaínu, píše portál usmagazine.com, ktorý cituje US Weekly. Zároveň uviedla, že spevák si nárokoval sex, pretože bol akýmsi jej mentorom, supervízorom a hudobným spolupracovníkom, píše ďalej spomínaný portál.

K celému incidentu sa vyjadril aj samotný Jason Derulo, ktorý obvinenia zásadne odmieta. Celé video so svojou výpoveďou uverejnil na svojom Instagrame. K príspevku napísal: „Normálne by som sa k takýmto veciam nevyjadroval, ale tieto tvrdenia sú úplne nepravdivé a zraňujúce. Som proti všetkým formám obťažovania a naďalej podporujem každého, kto chce nasledovať svoje sny. Vždy som sa snažil žiť svoj život v pozitívnom duchu, a preto tu sedím, pred vami, a skutočne ma urážajú tieto hanlivé tvrdenia. Boh žehnaj.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach