Europa 2 - Maxximum muziky

Selena Gomez má 10 ročnú poradkyňu a chystá veselé pesničky

Keď si mal 10 a staral si sa do vecí, o ktorých sa bavia dospelí, nasledovalo čo? Výsmešný pohľad? Alebo konštatovanie, že tomu rozumieš, ako kura sopľu? Selena Gomez si ale rady svojej 10 ročnej sestričky nevie vynachváliť. Gracie jej údajne pomáha svojou čistotou a nevinnosťou udržiavať si perspektívu života. Je medzi nimi 21 ročný rozdiel, to im ale nebráni štebotať si o dôležitých veciach.

Malá ale nie je jediná, s kým sa krásavica baví o svojich problémoch. Nie je to tak dávno, čo sľúbila, že bude vždy úprimná k svojim fanúšikom a bude hovoriť o svojom duševnom zdraví. Diagnózy ako lupus a emocionálny a fyzický stres u nej naplno prepukli v roku 2017 a viedli k transplantácii obličky. Oveľa ťažšie ale bolo priznať sa o tri roky neskôr k závažnej diagnóze, teda k skutočnosti, že jej bola diagnostikovaná bipolárna porucha. Tú sprevádzajú depresie a výkyvy v prežívaní a nálade.

Selena pre fastcompany.com povedala, že v posledných mesiacoch pilne pracuje na svojom novom albume a mal by byť úplne iný, ako predchádzajúce. Nie je na ňom ani jedna smutná pieseň. Aj keď jej to trvalo, musela sa so svojimi diagnózami naučiť byť šťastná. To však neznamená, že už nikdy nebude mať zlý deň. Fotky so ségrou ale rada a často pridáva aj na sociálne siete, na ktoré sa po dlhom období opäť vrátila…

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach