Europa 2 - Maxximum muziky

Bratia Bendigovi majú spoločnú skladbu Ona. Klip sa drží v TOP 10

Jan Bendig je meno, ktoré poslednú dobu rezonuje na Slovensku čoraz viac častejšie! Jeho brat Marsell však vôbec nezaostáva a okrem toho, že o ňom počujeme viac v súvislosti s hereckou kariérou, spevu sa nevyhýba. Bratia vydali svoju už štvrtú spoločnú skladbu s názvom Ona. Od vydania klipu prešli 3 týždne a má vyše pol milióna videní a drží sa v TOP 10 najsledovanejších videí na YouTube.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Bratia majú za sebou doposiaľ najúspešnejší rok podľa doterajších aktivít. Honza vo februári vypredal svoj sólový koncert v pražskom Forume Karlín, jeho brat len pár týždňov potom získal prestížneho Českého leva za svoju vedľajšiu úlohu vo filme Banger.

Obaja bratia sa vo svojich kariérach navzájom podporujú a často aj spolupracujú. To potvrdzujú aj ich spoločné skladby. Song zložil Jan Bendig a samotný videoklip je plný nádherných lokácií z prostredia Tuniska. Slávni bratia však v rozhovoroch pri skladbe spomínajú na detstvo v spojitosti s „únosom“. Obaja sa zhodujú v tom, že v detstve bol ich vzťah všetko, len nie harmonický.

Keď boli deti, nemali sa radi, teraz sú najlepšími kamarátmi

„Ako deti sme sa veľmi hádali, mlátili a nedokázali sme spolu vydržať. Marsell na mňa vždy všetko bonzoval a tiež otcovi prezradil, že tajne fajčím cigarety a kde ich mám doma schované. Za posledných sedem rokov sa náš vzťah oveľa zlepšil a teraz sme najlepší kamaráti,“ opisuje vzťah Jan.

„Aj v detstve sme mali svetlé chvíľky a niekedy sa spolu hrali. Keď sme bývali na sídlisku, vyšli sme na balkón a celkom dosť presvedčivo tam hrali, že nás niekto uniesol a voláme o pomoc. Ľudí prechádzajúcich okolo to vydesilo tak, že zavolali políciu, a tá k nám vtrhla asi o štvrť hodiny neskôr. Naši vydesení rodičia ich museli presviedčať, že sú naozaj naši rodičia. My sme pritom stále hrali, že nás uniesli a sme z nich vydesení! Nakoniec to dobre dopadlo, u našich sme zostali, ale dostali sme na mesiac zaracha,“ spomína so smiechom Marsell.

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach