Europa 2 - Maxximum muziky

Zaži koncert svojho obľúbeného interpreta kdekoľvek na svete! A to úplne zadarmo

Miluješ hudbu, koncerty, cestovanie a značky ako JBL, Charge či Beats ti nie sú neznáme? Potom tu jednoznačne máme niečo pre teba!

DJ EKG navštívil všetky metropoly sveta za necelých 80 sekúnd a v krátkom videu sa vyjadril jasne – hudba platí všade! A tým nakopol nielen nás, ale nakopne aj teba.

Pretože hudba spája aj na prvý pohľad nespojiteľné! A ty máš teraz jedinečnú šancu hrať o hudobný zážitok, na ktorý nikdy nezabudneš.

Chceš zažiť koncert svojho obľúbeného interpreta kdekoľvek na svete a nestarať sa o náklady? Potom pozorne čítaj:

Tvoja úloha je jednoduchá – stačí, ak si otvoríš bezplatný Študentský účet v Tatra banke a hneď na privítanie budeš automaticky zaradený do žrebovania o koncert podľa tvojho výberu kdekoľvek na svete a zobrať môžeš so sebou aj kamoša či kamošku. Ak si už teraz kladieš otázku, kto uhradí letenky a ubytovanie, odpoveď je jednoduchá – všetko je v réžii Tatra banky!

A ako bonus si budeš môcť vybrať medzi 30 € na nový účet alebo 30 GB dát od O2, len tak. Dostaneš ich, ak zvládneš 5 jednoduchých úloh na www.tatraacademy.sk. Zapojiť sa môžeš aj do hry o ďalšie skvelé hudobné ceny.

Už máš Študenstký účet v Tatra banke? Máme tu niečo aj pre teba:

Tatra banka nezabudla ani na svojich verných klientov, ktorý Študentský účet už majú, a aj tí sa môžu zapojiť do hry o vymakané hudobné ceny na www.tatraacademy.sk.

Nezabudni! Akcia platí len do 3.6.2018 – tak sa poponáhľaj! 😉

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach