Europa 2 - Maxximum muziky

Zac Efron ako wrestler? Kedysi sladký chlapec je dávno preč – čekuj tie svaly!

Herec Zac Efron, ktorý sa preslávil v účinkovaní High School Musical, sa tento raz predstaví ako wrestler v biografickom filme The Iron Claw. Ten bude zobrazovať tragický, no skutočný príbeh o rodine Von Erichovcov – dynastii wrestlerov od roku 1960.

Efron stvárni hlavnú postavu Kevina Von Ericha, okolo ktorého sa bude točiť väčšina celého deja. Portál collider.com píše, že rod Von Erichovcov bol síce v ringu úspešný, no mimo neho sa im lepila smola na päty. Niektorí si dokonca mysleli, že rodina je prekliata. Kevin Von Erich je druhým najstarším synom – jeho starší brat Jack Adkisson Jr. zomrel ako 6-ročný pri tragickej nehode.

Thehindu.com uvádza, že film zobrazuje príbeh nerozlučných bratov, ktorí sa začiatkom 80. rokov zapísali do histórie. Ich život sa niesol v znamení tragédie a triumfu.  Zároveň sa museli popasovať s panovačným otcom, ktorý bol zároveň aj trénerom. Pozri si strhujúci trailer na film, ktorý príde do kín koncom tohto roka. Réžie sa chytil Sean Durkin a Zac Efron vyzerá v novom filme neuveriteľne namakane! To je ale zmena oproti High School Musical, čo?

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach