Europa 2 - Maxximum muziky

Britney Spears podstúpila interrupciu. Dôvodom bolo, že Justin Timberlake nechcel byť otcom

Britney Spears vydá už o pár dní svoje memoáre. Ich obsah bude zjavne pikantnejší, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. V ukážke sa podelila o tajomstvo, ktoré držala pod pokrievkou dlhých 20 rokov – v dobe, keď chodila s Justinom Timberlakom, mala údajne podstúpiť interrupciu, píšu zdroje, medzi ktorými je aj portál people.com. Dôvodom malo byť to, že spevák sa nechcel stať otcom, uvádza spomínaný zdroj.

Dvojica spolu randila tri roky, a to od roku 1999 do roku 2002. Poznali sa však už v dobe, keď boli deti. S Justinom mala dokonca svoju prvú pusu, keď mali obaja 11 rokov, píše vo svojich memoároch The Woman in Me, ktoré prídu do predaja už 24. októbra. „Raz sme s kamarátmi u seba prespávali a hrali sme hru Pravda alebo odvaha. Niekto vyzval Justina, aby ma pobozkal. Keď sa ku mne nahol a pobozkal ma, v pozadí znela pieseň od Janet Jackson,“ zaspomínala si Britney, píše portál people.com.

Tehotenstvo neplánovali, no pre Britney to nebola tragédia

Speváci sa však dali dokopy až o niekoľko rokov neskôr a po tom, ako sa rozišli, im médiá nedali pokoj. Rozchod ale nemala sprevádzať žiadna dráma. Justin dokonca v roku 2007 v rozhovore povedal, že má Britney stále rád a stále k nej cíti lásku. Tiež povedal, že má veľké srdce a je skvelá osoba. O 11 rokov na to, potvrdila ich vzájomne dobré vzťahy aj speváčka, ktorá v rozhovore povedala, že obdobie, počas ktorého tvorili pár, bolo skvelé – dokonca jedno z jej najlepších období v živote. Možno to ale nebolo skutočne také rozprávkové, ako sa zdalo.

„Keď som s Justinom otehotnela, bolo to prekvapenie, ale nebola to pre mňa tragédia. Veľmi som Justina milovala. Čakala som, že jedného dňa si spolu založíme rodinu, toto však bolo skôr, ako sme obaja čakali,“ vyjadrila sa Britney. V knihe však dala jasne najavo, že Timberlake sa otcom ešte nechcel stať: „Justin z tehotenstva nebol nadšený. Povedal, že sme obaja príliš mladí na to, aby sme mali dieťa“. Portál people.com píše, že Justin sa k celej situácii zatiaľ nevyjadril.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach