Europa 2 - Maxximum muziky

Drake dobehol Michaela Jacksona v počte songov, ktoré sa umiestnili na vrchole rebríčka Billboard Hot 100

To, o čom rapuje Drake v songu First Person Shooter z jeho najnovšieho albumu For All The Dogs, už viac neplatí! V piesni, ktorú vydal spolu s J. Coleom, odznie veta: „Od Michaela [Jacksona] ma delí len jeden [song]…“ To ale už nie je úplne pravda.

Verš súvisí s tým, že doposiaľ mal Drake na konte „len“ 12 skladieb, s ktorými sa umiestnil na vrchole rebríčka Billboard Hot 100, pričom Michael Jackson je spomedzi mužských spevákov vo vedení, a to s 13 úspešnými piesňami, ktoré dosiahli na prvé miesto tohto rebríčka, píše web usmagazine.com. Teraz však raper dobehol „Kráľa popu“ a práve pieseň First Person Shooter sa stala tou jeho trinástou, ktorá sa pýši prvým miestom v Billboard Hot 100!

Všeobecní rekordmeni sú The Beatles

Celkovými držitelmi rekordu v počte songov na prvom mieste rebríčka sú The Beatles, ktorí ich majú až neuveriteľných 20 a po nich nasleduje Mariah Carey s 19 songmi. Treťou je Rihanna, ktorá sa umiestnila na prvom mieste rebríčka so 14 hitmi. Spomínaný web však predpokladá, že toto číslo môže stúpnuť s príchodom jej dlho očakávaného deviateho albumu!

Zvyšnými úspešnými No.1 hitmi, o ktoré sa postaral Drake, sú What’s My Name, Work, One Dance, God’s Plan, Nice For What, In My Feelings, Toosie Slide, What’s Next, Way 2 Sexy, Wait for U, Jimmy Cooks a Slime You Out, ktorý je tiež súčasťou jeho najnovšieho albumu. Poď si ho vypočuť!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach