Europa 2 - Maxximum muziky

Karin Ann vydáva singel favorite star. Novinkou nadväzuje na svoj predchádzajúci song

Slovenská speváčka Karin Ann v septembri predstavila singel a videoklip a stranger with my face, ktorý sa stal prvou časťou jej najnovšieho medzinárodného dvojdielneho filmového projektu.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zaujímavý audiovizuálny počin zaznamenal pozitívne reakcie zo strany publika i médií, ktoré ocenili kvalitný song, svetový vizuál, ambiciózne spracovanie, dobrú réžiu či poctivú výpravu.

V týchto dňoch Karin Ann predstavuje novú skladbu favorite star v sprievode ďalšieho výpravného videoklipu, ktorý dejovo priamo nadväzuje na príbeh toho predošlého. Dvojdielny krátkometrážny film, ktorý tvorí videoklipy dvoch najnovších singlov, sa nakrúcal v americkej réžii v Prahe a hlavné úlohy po boku speváčky stvárnili americkí herci Ashley Moore a Gus Kenworthy.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Singel je postavený na téme autenticity a poslucháča inšpiruje, aby sa obklopil úprimnými ľuďmi, ktorí do vzťahov nevnášajú toxicitu. Skladba odkrýva, ako sa človek mení v závislosti od toho, s kým práve je a ako sa stáva inou osobnosťou, keď je sám so sebou, až napokon kvôli tejto disharmónii stráca svoje skutočné ja. Text zároveň rozpráva príbeh o tom, ako každý vzťah, či už priateľský alebo romantický, zanecháva na nás stopu, ktorú si často ani neuvedomíme, kým nestretneme niekoho nového.
 
„Pesničku favorite star som napísala so zámerom byť otvorená interpretácii poslucháča. Pre mňa osobne je tento song o tom, ako si často plne neuvedomujeme stopy, ktoré na nás vo vzťahoch zanechajú traumy toho druhého človeka. Vtlačia sa na nás ako odtlačky. Ja som „fixer“ – často beriem na seba problémy iných s úmyslom riešiť ich, pomôcť im. Aj o tom tá pieseň je,“ opisuje Karin.

Favorite star voľne nadväzuje na predošlý singel a stranger with my face, ktorý Karin napísala v Los Angeles v spolupráci s Benjaminom Lazarom Davisom, Willom Graefom a Kailee Morgue v koproducii ikony amerického hudobného priemyslu Randyho Jacksona, ktorý je jedným zo zakladajúcich členov poroty šou American Idol.

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach