Europa 2 - Maxximum muziky

Neuveríš, čo robil Ozzy Osbourne na pódiu, žiadny fanúšik si to nevšimol. Fuj…

Frontman Black Sabath má aj s rodinkou vlastný podcast a tam sa často rozhovoria o naozaj pikantných veciach. Volá sa The Osbournes Podcast (ako inak). V nedávnom diely diskutovali aj o spodnej bielizni kráľovnej Viktórie, ktorá bola vydražená na aukcii a Ozzyho synovi to prišlo divné. Tak celá podarená família skĺzla do debaty o tom, kam a ako chodili v starých časoch a veľkých sukniach dámy na WC.

Vtedy sa Ozzy Osbourne priznal, že počas svojich koncertov si zvykol nenápadne cvrknúť rovno na pódiu. Bolo to vraj jedno, lebo aj tak sa všade liali vedrá vody a striekal na fanúšikov z vodných pištolí, takže všade bolo mokro. Proste sa vycikal len tak do nohavíc, aby si nemusel odbiehať a ďalej to neriešil.

Sharon a Ozzy majú stále podpísanú zmluvu o eutanázii. Aj o tom hovorili v poslednej časti podcastu. Ich dcéra Kelly sa potom spýtala svojej matky, či vie o tom, že by mohla prežiť akúkoľvek potenciálnu chorobu. Sharon ale naznačila, že prežitie nie vždy zaručuje schopnosť zachovať si základné ľudské funkcie…

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach