Europa 2 - Maxximum muziky

Zaži Halloween na maxximum a vyhraj super Playstation 5

Obľúbený sviatok všetkých strašidiel sa blíži – Halloween je skoro za dverami a práve počas tohto dňa ťa čaká super program. Už v utorok sa môžeš tešiť na najstrašidelnejší deň na Europe 2, počas ktorého ťa odmeníme za to, že ti budú stáť chlpy aj na chrbte.

Počúvaj Europu 2, zapoj sa do nášho halloweenskeho kvízu a 1 zo 4 Playstation 5 s hororovou hrou Resident evil 4 môže byť tvoj! Ak si sa prihlásil do nášho halloweenskeho kvízu, počúvaj dnes 31. októbra Europu 2 a možno bude Playko práve tvoje.

Počas celého dňa budeme žrebovať 4 dvojice, ktoré si proti sebe zmerajú sily. Ten z dvojice, ktorý získa v kvíze viac bodov, vyhráva Playstation 5 s hororovou hrou Resident Evil 4!  V hre sú 4 hracie konzoly a ku každej ti dáme dva ovládače. Ešte stále váhaš alebo máš strach, že prehráš? Zapoj sa ešte dnes a užívaj si Playko s kamošmi vďaka Europe 2!

A POZOR!

Jedno Playko máme pre teba pripravené aj na našom Facebooku! Hoď nám do komentu súťažného príspevku tvoju naj halloweensku masku a možno Becca a Šorty v utorok 31. októbra v ich popoludňajšej šou vyžrebujú práve teba. Držíme palce!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Štatút k súťaži

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach