Europa 2 - Maxximum muziky

Trochu strašidelné: Pár má na svojich telách rekordný počet úprav

Sú to umelci?

Victor a Gabriela Peralta sú párik na pohľadanie. Spolu držia rekord v počte telesných úprav za jeden manželský pár od roku 2012, kedy im napočítali celkom 77. Odvtedy sa ale veci zmenili a dosť im toho pribudlo. Obaja sú 53-roční nadšenci a ich nové telesné úpravy zahŕňajú tetovanie očí, piercing, Victor má nastrihnuté uši a na pamiatku ich vystúpenia v talianskej show o rekordoch si každý nechal vytetovať na hrudi taliansku vlajku. Sami seba označujú za umelcov a preto tvoria so svojimi telami. Victor má teraz 41 úprav karosérie a Gabriela 50, teda spolu 91.

Ako k tomu prišli?

Pán manžel si dal urobiť prvé tetovanie, keď mal len 11 rokov, no k inému typu úpravy tela sa dostal až v roku 2009, rok po svadbe s Gabrielou. Jeho prvé implantáty boli tri hviezdy do čela. Tie sa Gabriele zapáčili, hneď sa rozhodla, že sa pridá k Victorovi. Je to pre nich vrcholný symbol umeleckého vyjadrenia a slobody. Obaja trávia väčšinu času na farme, ktorú vlastnia v Argentíne, kde majú vyše 50 zvierat. Victor je takmer tri desaťročia úspešným tetovacím umelcom, ktorý teraz pracuje vo vlastnom štúdiu v Buenos Aires.

Chceš inšpiráciu?

Medzi Victorove obľúbené telesné úpravy patrí jeho rozštiepený jazyk, tetovanie očí, rozšírenie ušných lalôčikov, hviezdne implantáty a rezy v chrupavke v ušiach. Medzi Gabrieline obľúbené patria tetovania očí, skarifikácie rúk, špicaté uši a implantáty v rukách a čele. Čo sa týka tých najbolestivejších, Victor uvádza pigmentáciu a rozštiepenie jazyka, zatiaľ čo Gabriela hovorí, že bolesť neporovnateľná s čímkoľvek iným bolo práve zjazvenie hrudníka.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach