Europa 2 - Maxximum muziky

The Rock sa hnevá: Okamžite ma prefarbite!

Už sme medzi voskovými figurínami videli kadečo, málokedy sa ale stane, že sa celebrita ohradí a donúti múzeum týchto strašidelností ich prerobiť. V tomto prípade vlastne sa prerobiť. Ale tento chlap to dal!

Hollywoodska hviezda Dwayne „The Rock“ Johnson si v parížskom múzeu úspešne vyžiadal vylepšenie svojej voskovej figuríny, ktorá ho ukazuje s výrazne svetlejšou pokožkou. „Môj tím sa spojí s našimi priateľmi v múzeu Grévin v Paríži, aby sme mohli „aktualizovať“ moju voskovú figurínu o niekoľko dôležitých detailov a vylepšení – počnúc farbou pleti,“ napísal akčný herec na Instagrame a pridal smajlíka.

Múzeum voskových figurín Grévin v Paríži odhalilo novú postavu Johnsona a okamžite to vyvolalo náramnú srandu. Vosková figurína má výrazne svetlejšiu pokožku ako herec, ktorý má korene na Samoe cez matku, jeho otcom bol čierny Kanaďan…

Ľudia sa zabávajú, že vosková figurína vyzerá ako „inštalatér z východnej Európy“. Komik James Andre Jefferson Jr. v online videu uviedol, že v tejto verzii Johnson vyzeral ako anglická futbalová hviezda David Beckham alebo člen britskej kráľovskej rodiny…

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Múzeum okamžite na kritiku zareagovalo a ospravedlnilo sa hercovi aj fanúšikom. Podľa slov ich hovorcu pracujú ich zamestnanci usilovne na tom, aby bola figurína v súlade so skutočnosťou. Navyše zmenia aj osvetlenie, ktoré bolo hlavným problémom, a vďaka nemu mal The Rock príliš bledé líčka… Oplatí sa pozrieť na videu, ako mu farbu upravia.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach