Europa 2 - Maxximum muziky

Scéna s drevenou palicou nebola hraná. Robert De Niro skutočne zbil Leonarda DiCapria

Leonardo DiCaprio je ochotný zniesť skutočne veľa, najmä keď sa to týka jeho hereckej úlohy. Divákov najnovšie šokovala scéna vo filme Killers of the Flower Moon, počas ktorej mohli vidieť, ako Robert De Niro trestá Leonarda DiCapria tak, že mu na zadok „nalátal“ pár poriadne bolestivých rán dreveným pádlom. Kameraman Rodrigo Prieto pre portál Insider prezradil, že spomínaná scéna nebola hraná a De Niro skutočne zbil svojho mladšieho hereckého kolegu.

V knihe od Davida Granna, ktorá snímke poslúžila ako predloha, nie je o bitke žiadna zmienka, takže táto scéna bola do filmu „umelo“ pridaná, čo šokovalo aj kameramana. Ten však povedal, že ani v prvom scenári to nebolo spomenuté, no vo filme to nakoniec vypálilo dobre a bola to skutočne šokujúca scéna.

Kameraman za toto pochválil Leonarda, pretože po tejto nakladačke musel nosiť výplne na zadku. „Muselo to bolieť hrôzostrašne. No Leo sa pustí naozaj do hocičoho,“ povedal.

Film od režiséra Martina Scorseseho je momentálne už v kinách a ide o skutočný príbeh, ktorý sa odohráva v Amerike v období 20. rokov minulého storočia. V snímke, ktorá má viac ako 200 minút, ti herci rozpovedia príbeh o vraždách, ktoré sa odohrali na území kmeňa Osakov.

Robert De Niro stvárnil úlohu Williama Halea, strýka Ernesta Burkharta. Toho si zahral Leonardo DiCaprio. Ak si na filme ešte nebol, pozri si trailer – kritici hovoria, že DiCaprio stvárnil svoju životnú rolu a odhadujú, že si za ňu vyslúži druhého Oscara!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach