Europa 2 - Maxximum muziky

Justin Timberlake vypol komenty na Instagrame, inak to nešlo

Justin Timberlake vypol komentáre na Instagrame. Je to kvôli obvineniam, ktoré sa objavili v nových memoároch jeho bývalej priateľky Britney Spears. Jej kniha The Woman in Me vyšla len pred pár dňami a už sa dejú veci.

Pagesix.com píše, že si ich Justin musel vypnúť kvôli nenávistným a nechutným veciam, ktoré mu ľudia vypisovali. Asi najväčšia bomba, ktorú Britney vypustila bola, že šla počas ich trojročného vzťahu na potrat, pretože ich dieťa nechcel.

Koniec vzťahu prostredníctvom textovej správy a listu

„Ja som Justina tak milovala. Vždy som očakávala, že raz budeme mať spolu rodinu. Bolo by to ale oveľa skôr, ako som čakala,“ napísala v knihe, ktorá vyšla minulý týždeň. On, ako muž, sa v knihe objavuje najčastejšie. Britney v knihe opisuje, že boli úplne zamilovaní. Timberlake však ukončil vzťah po troch rokoch cez SMS. Podviedla ho s jedným z tanečníkov a on ju vraj podvádzal pravidelne. Napriek tomu platil dvojitý štandard, ona bola podľa médií „bitch“ a on hrdina.

Kniha sa dá na Slovensku zohnať zatiaľ v angličtine, dodacie lehoty sú aj 30 dní, tak to radšej začni riešiť teraz. Aby si to do Vianoc stihol, ak ju chceš. Na osvieženie si daj ešte jeden tanček od spisovateľky.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach