Europa 2 - Maxximum muziky

Zbohom, Chandler! Komik, ktorý nás naučil smiať sa aj v ťažkých chvíľach

Matthew Perry patril k ikonám 90. rokov, ale vďaka geniálnym Priateľom ho milovali a budú milovať aj mladé generácie. Narodil sa v roku 1969 a k herectvu sa dostal už ako teenager. Predtým, než sa stal jedným z Priateľov, účinkoval v rôznych seriáloch. Ale poďme si povedať na rovinu, my ho poznáme a milujeme hlavne ako Chandlera, toho vtipného a trochu nesmelého kamaráta, ktorý mal najlepšie hlášky.

Démon závislosti

Čo možno neviete, je to, že Matthew mal v skutočnom živote svoje problémy, ktoré otvorene zdieľal s verejnosťou, čím inšpiroval mnohých mladých ľudí, aby sa nebáli hovoriť o svojich. Po skončení  Priateľov sa Matthew objavil v mnohých iných projektoch a dokonca skúsil aj písanie. A aj keď bol po legendárnom sitkome menej v popredí médií, jeho práca v Hollywoodu bola stále obdivovaná.

Predbehol svoju dobu

Pre novú generáciu možno môže byť Chandler Bing postavou z minulosti, ale Matthew Perry je dôkazom toho, že skvelý humor a talent nikdy nevyjdú z módy. A či už sa bavíme o Priateľoch alebo o jeho novších projektoch, Matthew bude vždy súčasťou popkultúry, ktorú milujeme. Takže si pusti starú epizódu Priateľov a pripomeň jeho úžasný talent. Budeš nám chýbať. Veľmi.

Pripomeň si Chandlera jeho najlepšími hláškami z Priateľov:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach