Europa 2 - Maxximum muziky

Iná farba/lepší sex! Takto si vymaľuj spálňu

Je čas vymaľovať, ak chceš niečo v spálni zmeniť. Nerob to ale prvoplánovo, najprv si zisti, ako ktoré farby fungujú. Naozaj existuje štúdia, ktorá skúmala páry a hodnotila ich sexuálny život iba podľa odtieňov v ich spálni. Nie je to síce 50 odtieňov sivej, ale tie farby nie sú od tej sivej ďaleko… Výskumu sa zúčastnilo 2000 párov a vyšli z neho zaujímavé veci. Prečo ich nevyskúšať…

Červená je síce farbou vášne a lásky, ale v spálni je príliš agresívna. Ak ňou vymaľuješ celú stenu, bude to pôsobiť ako päsť na oko. Podľa freundin.de majú páry s červenými stenami najmenej sexu a hádajú sa častejšie, ako ostatní. Takže na červenú zabudni, tá sa hodí maximálne na pery. Na také dôležité miesto ako je spálňa, kde máš len oddychovať a užívať si slasti patria úplne iné nátery.

Správna farba stien v spálni ovplyvňuje nielen kvalitu spánku, ale aj frekvenciu sexu. Vášeň v posteli vyvolávajú najmä dva odtiene.

Nový náter pre tvoj milostný život

KARAMEL

Krémový tón karamelu pôsobí hrejivo, elegantne a premení spálňu na miesto pohody, uvoľnenia, oddanosti, bezpečia… Najviac sexujú ľudia s karamelovými stenami, asi trikrát do týždňa. Možno tá farba väčšine z nás pripomína čokoládu, ktorá pôsobí ako afrodiziakum.

MODRÁ

Modrá farba navodzuje pokoj a pôsobí na človeka celkovo príjemne. Vytvára pocit bezpečia a vytvára ideálnu atmosféru pre nežnosti. Navyše ľudia s modrými stenami majú najlepší spánok, pretože pozitívne účinky modrej znižujú krvný tlak a srdcovú frekvenciu. Takže si aj užiješ, aj sa dobre vyspíš!

Máš teraz chuť..? Vymaľovať? Tak najvyšší čas zvrtnúť to do najbližšieho hobby obchodu…

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach