Europa 2 - Maxximum muziky

Ako dlho „vydržíš“ v posteli oproti ostatným? Sex kalkulačka ti odhalí, ako si na tom!

Máš pocit, že tvoj drahý dlho v posteli nevydrží? On, za to možno ani nemôže, pretože na to, koľko sex trvá, má vplyv hneď niekoľko vecí ako vek muža, jeho etnická príslušnosť, krajina pôvodu, ale aj to, či je obrezaný, alebo nie, píše portál medindia.net.

Ak váš pohlavný styk trvá 10 minút, ste vlastne v pohode, pretože ideálny pohlavný styk by mal podľa sexuálnej terapeutky, ktorá robila prieskum, trvať od 7 do 13 minút. Pokiaľ ide o vaginálny sex, uvádza portál healthline.com.

Čo to ale tá minutáž znamená a od kedy do kedy by sa mala merať? Portál medindia.net prichádza s odpoveďou: „Priemerný čas sexuálneho pohlavného styku sa meria od momentu, keď penis vnikne do vagíny, až po kým sa muž nevystrieka“.

Sexuálna terapeutka, ktorá robila spomínaný prieskum zároveň dodala, že vaginálny sex, ktorý trvá 1 až 2 minúty, je považovaný za veľmi krátky. No ten, ktorý trvá do 30 minút, je už, naopak, príliš dlhý. Štúdia pochádza z roku 2005, takže je možné, že sa odvety nejaké veci zmenili, no ak chceš vedieť, ako si na tom ty oproti ostatným, môžeš to zistiť pomocou kalkulačky, ktorá ti povie, ako si na tom s výdržou!

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach