Europa 2 - Maxximum muziky

Ďalšie prasiatko je v chomúte. Samo zo Sketch Bros sa oženil

Cez víkend sa v Nízkych Tatrách, konkrétne v malebnej dedinke Mýto pod Ďumbierom, veselilo – náš Samo z rannej šou sa ženil.

„Áno“ povedal svojej dlhoročnej priateľke Viky, s ktorou sa nedávno zasnúbil v Londýne. Ak počúvaš rannú šou na pravidelnej báze, určite si pamätáš, že zásnuby boli veľmi romantické a presne v takom duchu sa niesla aj samotná svadba.

Fanúšikovia dostali virtuálnu pozvánku

Vzhľadom na to, že novomanželia nemohli pozvať všetkých, Samo si pre svojich fanúšikov pripravil skvelé prekvapenie v podobe virtuálnej pozvánky. Ak ho sleduješ na Instagrame, určite ti neušlo, že celá sobota sa na jeho sociálnych sieťach niesla v svadobnom moode.

Jeho účet na Instagrame prevzal náš kolega z digitálneho oddelenia Martin Vanko, ktorý zobral followerov nielen na samotný obrad. Mohol si vidieť, ako sa ženích chystal, ako to vyzeralo, keď po prvý raz videl svoju nastávajúcu, no „zobral“ ťa aj na zábavu, ktorá trvala do skorých ranných hodín. Pozri sa, ako to na svadbe vyzeralo. Novomanželia vyzerali nádherne a celé to bolo skutočne rozprávkové. Samovi a Viky aka Procházkovcom gratulujeme!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach