Europa 2 - Maxximum muziky

Čo skutočne chcú ženy od mužov? Poznáme odpoveď!

Možno si si myslel, že porozumieť ženám, je nemožné, pretože ani ony vlastne netušia, čo chcú. Je to však naozaj tak? Ak chceš nájsť odpoveď na túto zapeklitú otázku, pokojne sa usaď a prečítaj si, čo skutočne chcú ženy od svojich mužov.  V článku ti odhalíme 7 vecí, po ktorých túži každá žena, podľa portálu psychologytoday.com.

1. Pochopenie

Aby bol váš vzťah harmonický a pokojný, musíte si vzájomne vyjadrovať úctu, rešpekt, pochopenie a vybaviť sa poriadnou dávkou empatie a trpezlivosti. To, po čom vaša partnerka túži, je pochopenie a rešpekt. Ak si ju budete vážiť a chápať jej rozhodnutia, bude sa cítiť silná a sebavedomá.

2. Odhodlanie

Každá žena túži po tom, aby mala po svojom boku silného a odhodlaného muža, ktorý ju bude chrániť a podporovať. Ukážte žene, že je pre vás všetkým a ste odhodlaný byť s ňou v každej situácii a uvidíte, že vám dá to isté.

3. Podpora

Partneri by si mali byť oporou v každej situácii. Podporujte svoju partnerku vždy, keď to bude potrebovať. Či už od vás bude potrebovať praktickú podporu, alebo bude vyčerpaná a unavená, ukážte jej, že sa na vás môže vždy spoľahnúť.

4. Pozornosť

Venujte sa svojej partnerke a trávte s ňou svoj voľný čas. Choďte spolu do divadla, do kina alebo si zájdite na výlet. Žena túži po pozornosti svojho partnera. Ukážte jej, že si všímate aj tie najmenšie detaily – pochváľte jej nové šaty, parfum a predovšetkým – všímajte si ju. Nikdy jej ráno nezabudnite dať bozk a pochváliť jej výzor.

„Pozornosť – to nie sú iba darčeky a romantická večera. Všímajte si na svojej žene aj najmenšie detaily, no nezabudnite ani na drobné darčeky a romantické vyznania.“

5. Záujem

Pýtajte sa svojej partnerky na to, aký mala deň, čo ju potešilo a čo ju, naopak, sklamalo. Zaujímajte sa o veci, ktoré sa vám môžu zdať nepodstatné. Vaša partnerka iste ocení, ak sa jej opýtate, čo príjemné počas dňa zažila, alebo budete so záujmom počúvať, prečo je smutná.

6. Romantika

Tento bod zrejme nikoho neprekvapí. V každom z nás drieme romantická duša, ktorá túži po sviečkach, víne a krásnych výhľadoch. Pripravte pre svoju partnerku romantickú večeru, vezmite ju do kina na romantický film alebo sa vyberte na piknik pod hviezdami. Je len na vás, čo pripravíte – vy poznáte svoju partnerku najlepšie.

7. Vášeň

Romantická večera je jedna vec, vášnivý sex na novom mieste druhá. Aj vaša partnerka iste tajne sníva po vášnivej noci, na ktorú nikdy nezabudnete. Objavte v sebe vášnivého milenca a vezmite svoju partnerku na miesta, o ktorých v noci tajne premýšľa.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach