Europa 2 - Maxximum muziky

Vyštudovaný právnik, ktorý je raperom. Ego dnes oslavuje jubileum!

Presne pred 40 rokmi sa ešte v bývalom Československu narodil Michal Straka, ktorý je na slovenskej scéne známy ako Ego. Michal však nie je len raperom, ktorého mnohí poznajú najmä zo zoskupenia Kontrafakt, ale aj vyštudovaným právnikom.

Už to je viac ako 20 rokov, čo Ego, Anys a Rytmus založili Kontrafakt, no nedávno v českej O2 Aréne predviedli, že stále vedia, čo robia a že sú rapovou špičkou, a to nielen na Slovensku, ale aj v Česku.

Ego však v roku zahájil aj sólovú kariéru – stalo sa tak v roku 2012 po tom, ako vydal singel Žijeme len raz, ktorý sa okamžite uchytil a stal sa najhranejším songom v slovenských rádiách. Ruku na srdce, kto vie slová aj po 11 rokoch?

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Pred rokom sa posadil aj do Bekimovho horúceho kresla, kde ho náš Bekim poriadne vyspovedal. Vypočuj si rozhovor, v ktorom prezradil, ako vznikal album Prototypes, ako vníma hate komenty, ale aj to, čo by nikdy neurobil pre peniaze.

Reč však nebola len o práci – Bekim sa opýtal aj na súkromie, a to konkrétne na to, či mu pomohla pauza vo vzťahu. Prečo povedal: „Nikto to nemá ľahšie ako žena niekoho slávneho?“ Počúvaj!

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach