Europa 2 - Maxximum muziky

Toto je najsexi muž roka 2023: Má 57 rokov, no brutálnu charizmu a sexepíl

Magazín People každoročne vyhlasuje najsexi muža roka a tento rok sa ním herec Patrick Dempsey, ktorý sa preslávil úlohou neurochirurga Dereka „McDreamyho“ Shepherda v seriáli Grey´s Anathomy. Z trónu zosadil svojho mladšieho kolegu Chrisa Evansa, ktorý získal tento titul minulý rok.

Herec svoje nadšenie neskrýva a v rozhovore u Jimmyho Kimmela prezradil, že je vďačný za to, že sa to stalo práve v tomto období jeho života. „Je pekné mať uznanie. Zároveň to trošku nakoplo moje ego, ale na druhej strane mi to dáva priestor na to, aby som to využil na niečo pozitívne,“ povedal herec v rozhovore. Zároveň prezradil, že keď túto novinku zistil, jeho rodina ho vysmiala, no zároveň si zaspomínal na to, ako mu v roku 2010 len o vlások unikol tento titul po tom, ako ocenenie  získal Ryan Reynolds.

Vedel si inak o tom, že okrem toho, že je fantastickým hercom, obľubuje autá a dokonca bol aj automobilovým pretekárom. V kombinéze pri silných autách vyzerá skutočne sexi, niet sa preto čo čudovať, že bol zvolený za najsexi žijúceho muža za rok 2023.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach