Europa 2 - Maxximum muziky

Čo sa stane v úvodnej scéne 5 série Stranger Things?

Fanúšikovia seriálu Stranger Things, ste na príjme? Scenáristi nás potešili krátkou ukážkou toho, čo sa bude diať v úvodnej scéne 5. série. Nie je to však vo video formáte, ale v textovom. Jeden zo scenáristov na portáli X (bývalý Twitter – pozn. red.) postol scenár, na ktorom je napísané: „Zvuk studeného vetra. Zavýjajúce stromy. A… Detský hlas. Spieva si známu pesničku:“. To je všetko, čo nám ponúkli, no po prečítaní týchto slov sa mnohým natíska otázka, o akú známu pieseň pôjde.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Posledná séria sa od tých predchádzajúcich bude líšiť

Písanie piatej a zároveň aj poslednej série sa podľa zdrojov, medzi ktorými je aj portál nme.com, začalo už v septembri, no zatiaľ nie je jasné, kedy sa séria začne natáčať a ani to, kedy sa jej diváci dočkajú. Portál elle.com však očakáva, že to bude niekedy budúci rok.

Matt Duffer, ktorý je spolutvorcom seriálu, povedal v rozhovore pre nme.com, že posledná sa bude od predchádzajúcich líšiť. „Všetko v predošlých epizódach je zabalené do tzv. peknej mašle. Štvrtá a piata sú však spojené. V pätke budeme vidieť, ako sa deti pasujú so strednej školou predtým, ako veci začnú eskalovať. Budú sa diať šialené a ešte šialenejšie veci,“ priblížil.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach