Europa 2 - Maxximum muziky

Film Mean Girls hlási po 20 rokoch comeback!

Film Mean Girls z roku 2004, v ktorom si zahrala štvorica Rachel McAdams, Lindsay Lohan, Amanda Seyfried a Lacey Chabert, bude mať novú adaptáciu, ktorá má byť navyše muzikál. Snímka sa dočká po 20 rokoch nového príbehu, ktorý bude nápadne pripomínať ten pôvodný. V hlavných úlohách sa síce nepredstavia vyššie spomínané predstaviteľky, avšak niektoré známe postavy sa tam predsalen ukážu.

Učiteľku si tam dokonca zahrá herečka Ashley Park, ktorá sa dostala do popredia vďaka účinkovaniu v seriáli Emily in Paris. V hlavných úlohách sa tento raz predstavia Angourie Rice, Auliʻi Cravalho, Reneé Rapp, Jaquel Spivey, Avantika Vandanapu, Bebe Wood, Christopher Briney, Jenna Fischer či Busy Philipps.

Nejde o úplnú novinku s novým dejom, portál qq.com uvádza, že ide o adaptáciu pôvodného diela. Hlavný predstavitelia majú rovnaké mená ako pred 20 rokmi, avšak nejaké zmeny tam budú. Mnohí však čakali, že keď vyjdú „nové Protivné baby“, pôjde o pokračovanie, čo niektorých sklamalo. Každopádne, film príde od kín v januári 2024 a vonku je už aj trailer!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach