Europa 2 - Maxximum muziky

Dominika Mirgová a Tina vydali pozitívny song s odkazom. Toto je ich óda na priateľstvo

Dominika Mirgová a Tina predstavili nový singel Ségra a dobre urobili, že sa spojili. Len pár dní od vydania sa dostali do TOP 10 v YouTube Trendoch – v súčasnosti sa nachádza tento emočný duet na 3. priečke. Novinku dopĺňa aj videoklip, ktorý je už dokopy piatym Dominikiným videosinglom.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Novinka Ségra je krásna pieseň s pozitívnym a motivačným odkazom, ktorá si okamžite získala srdcia fanúšikov na sociálnych sieťach v podobe státisícov prehratí ešte pred vydaním. Dominika zároveň spustila predpredaj jej očakávaného albumu Wonder Woman.

ADiss si pripravil pre Dominiku špeciálne prekvapenie

Dominika a ADiss, ktorý sa postaral o produkciu novinky, zavítali k Becce a Šortymu. Hostia prišli odpremiérovať ich najnovší singel, ktorý si mohol počuť pri tejto príležitosti aj z nášho éteru a nemusíš sa báť, určite to nebolo naposledy, čo sme si ho zahrali.

ADiss si pripravil pre Dominiku špeciálne prekvapenie. Nebolo to však prvýkrát, že ju takto milo prekvapil. Vypočuj si, čoho sa to týkalo a ako na to reagovala samotná speváčka. V rozhovore sa dozvieš aj to, ako vznikal album, ale aj to, ktorá skladba na prvé počutie rozplakala nášho Šortyho.

Dominika Mirgová a ADiss prišli do Europy 2 porozprávať o najnovšom singly SÉGRA

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach