Europa 2 - Maxximum muziky

Yael na svojom Instagrame šokoval: Priznal závislosť na drogách a verejne sa ospravedlnil svojej ex

Matúš Kolárovský, ktorý je na Slovensku známy ako Yael, zverejnil na svojom Instagrame pred pár hodinami video, ktorým mnohých šokoval. Priznal v ňom, že zažíva temné obdobie, pretože má problém s drogami.

Hneď na úvod sa s rozcíteným hlasom prihovoril všetkým, ktorí ho podporujú a stoja za ním. Zároveň však vo videu prehlásil: „Beriem drogy a mám s tým problém“. Matúš v niekoľkominútovom videu tiež priznal, že nebojuje len so závislosťou na drogách, ale kedysi bol závislý aj na liekoch a kedysi sa k tomu pridružil aj alkohol.

Moment, kedy to s liekmi prehnal, ho prebral

Yael vo videu prehovoril o závislosti do detailov a priznal, že drogy boli dlhodobou súčasťou jeho života a lifestylu. Nebral ich však od malička – upresnil, že s nimi začal vtedy, keď začal robiť hudbu. Následne však dodal, že na to nemá vysvetlenie, že bol jednoducho mladý a pracoval na veľa projektoch naraz.

So slzami v očiach priznal pred svojimi followermi, že mu je ľúto, že ho v takom stave videlo mnoho ľudí. Spevák a herec išiel vo svojom videu skutočne donaha a porozprával aj o tom, kedy to s liekmi skutočne prehnal. To bol pre neho moment, keď s tým na istú dobu sekol. Matúš sa však verejne ospravedlnil aj svojej bývalej priateľke za to, že nebol dobrý priateľom. Video má 4-tisíc lajkov a viac ako 100 komentárov, v ktorých mu mnohí vyjadrujú podporu.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach