Europa 2 - Maxximum muziky

Najznámejší upír milénia, Robert Pattinson, sa stane po prvý raz otcom!

Robert Pattinson, ktorý si síce zahral vo viacerých filmoch dosť veľa ústredných rolí, no aj tak bude známy ako upír Edward Cullen, sa stane po prvý raz otcom! O veľkej novine neinformoval herec, ale jeho partnerka Suki Waterhouse, ktorá oznámila túto radostnú správu na pódiu.

Herečka, ktorá je zároveň aj hudobne nadaná, vyšla na pódium hudobného festivalu Corona Capital vo flitrovaných šatách, avšak pohľad mnohých smeroval na jej rastúce tehotenské bruško, ktoré už nemohla skryť. „Rozhodla som sa, že na dnešné vystúpenie si oblečiem niečo obzvlášť trblietavé. Myslela som si totiž, že to odvráti vyšu pozornosť od inej veci, ktorá sa deje teraz v mojom živote,“ povedala publiku. Hneď za tým však Suki so smiechom dodala, že si nie je istá, či sa jej to úplne podarilo, zatiaľ čo ukázala smerom na svoje bruško.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Predtým Robertom chodila so sexi hercom

Herec sa do dnešného dňa k rodičovstvu nevyjadril, no to mnohých neprekvapilo. Jeho skalní fanúšikovia vedia, že si svoje súkromie poriadne stráži a len málokedy veci komentuje. Portál eonline.com uvádza, že dvojica spolu tvorí pár už 5 rokov, a tak nie je toto tehotenstvo až takým prekvapením. Rob nie je herečkin prvý celebritný partner. Keď mala okolo 20-tky, srdce jej zlomil Bradley Cooper, s ktorým podľa eonline.com randila približne dva roky.

Ich rozchod bol verejne prepieraný v médiách a dlhé roky bojovala s tým, že ju verejne označovali len ako „niekoho priateľku“. Teraz je už zjavne vyliečená a šťastná, pretože aj napriek tomu, že informácie aj o svojom vzťahu s Robertom si strážia, v interview prezradila, že sa vždy veľmi poteší, keď vidí jeho meno na obrazovke telefónu.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach