Europa 2 - Maxximum muziky

Nový singel speváčky Karin Ann put me back together boduje v globálnych playlistoch

Speváčke Karin Ann aktuálne ide karta. Jej najnovší singel put me back together žne úspechy vo svetových playlistoch Glow, Indie Brandneu a New Music Friday CZ/SK, zatiaľ čo debutuje na koncertoch v zámorí – v Los Angeles a v New Yorku.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Skladbu speváčka predstavila naživo počas koncertov v klube Bardot v Hollywoode a Apotheke v New Yorku. Na koncertoch nechýbali odborníci z hudobného priemyslu, ako napríklad držiteľ ceny Grammy, producent Chris Lord-Alge, či gitarista Davida Bowieho.

Speváčka počas koncertu publiku priblížila aj pozadie piesne: „Tento song som vytvorila ako priestor pre jeden špecifický príbeh, ktorý som chcela vyrozprávať. Je to príbeh o tom, ako láska k niekomu môže vnútorne zmeniť našu osobnosť až natoľko, že sme ochotní urobiť pre daného človeka čokoľvek, dokonca i vtedy, ak naše city nie sú opätované, pretože nám na tom tak veľmi záleží.“

Úspechy zbiera aj na filmovom poli

V októbri jej videoklip k piesni a stranger with my face  zvíťazil na americkom festivale krátkych filmov – Top Shorts v kategórií Best Music Video a v novembri na New York Tri-State Film Festivale. Ambiciózne spracovaný videoklip do krátkeho 2-dielneho filmu zaznamenal pozitívne reakcie od publika i médií.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach