Europa 2 - Maxximum muziky

Neuveriteľná zmena Adama Pavlovčina. V novom klipe vyzerá na nepoznanie, až strašidelne

Po úspešných singloch ako No Common Measure a Game, prichádza talentovaný víťaz poslednej SuperStar s novým singlom OVRTHNKR, ktorý dopĺňa netradičný videoklip. Adam Pavlovčin aka ADONXS je známy pre svoje umelecké cítenie a tvorbu, ktorá presahuje slovenské hranice a nie je tomu inak ani pri tomto vizuáli. Okolo vydania klipu bolo veľa rozruchu. Spevák ho „odtajnil“ v pražskom hoteli počas slávnostného odhalenia.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

ADONXS v ňom však vyzerá inak, ako sme zvyknutí. Doslova až strašidelne, avšak, má to svoj význam. Prostredníctvom klipu upozorňuje na poruchu Adonix Komplex, ktorou trpia muži. Ide o typ telesnej dysmorfickej poruchy, ktorá postihne najmä mužské pohlavie. Muži, ktorí touto poruchou trpia, túžia po dokonalom výzore. Najmä chcú dosiahnuť vypracovanú postavu, vďaka ktorej si myslia, že budú neodolateľní.

Adonis Komplex je zároveň akýmsi pocitom neistoty, až úzkosti, ktorú pociťujú chlapci i dospelí muži ohľadne svojho výzoru, objasňuje definíciu spomínanej poruchy portál oxfordreference.com.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach