Europa 2 - Maxximum muziky

Tvorcovia začali zasa pracovať na pokračovaní kultovky Constantine

Toto sa ťahá už najmenej 10 rokov, teraz sa konečne stretol aj režisér jednotky Francis Lawrence (Hunger Games, Som legenda, Voda pre slony) a hlavný predstaviteľ cynického vyháňača diabla Keanu Reeves. Celé to ale malo niekoľko zastávok.

V roku 2011 prvý raz hovoril Lawrence o pokračovaní, v novembri 2012 podpísal Guillermo del Toro zmluvu o napísaní dvojky, Reeves v rokoch 2019 a 2021 povedal, že je pripravený zopakovať si túto úlohu, v septembri 2022 Hollywood oznámil, že Warner Bros. plánuje pokračovanie aj reálne natočiť a tento rok sa čakalo na ukončenie štrajku scenáristov. Uff. Ako keby ten film bol zasa trochu zakliaty.

Keanu Reeves ale vyhlásil, že práve úloha Johna je jeho srdcovka a naozaj by sa rád dočkal pokračovania. Teraz píše bangpremier.com o jeho stretnutí s režisérom a po niekoľkých ostrých hádkach to vyzerá, že dvojka bude a tak sa konečne dozvieme, ako to bolo ďalej. Len viete, ako to býva s tými dvojkami…

Málokedy prekonajú pôvodné začiatky, ale tento film kvasí už dosť dlho na to, aby do toho autori dali všetko a nesklamali. Keanu už bude mať 60, to mu môže pridať presne tú charizmu, akú vo filme potrebuje. Rozdiel medzi oboma časťami je takmer 20 rokov, my sa nevieme dočkať a tohto exorcistu vo svojom živote rozhodne potrebujeme! Tak aspoň ten teaser si pozrime.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach