Europa 2 - Maxximum muziky

Môžeš si vybieliť análny otvor či napichnúť bod G! Toto sú estetické zákroky, o ktorých si nevedel

Tri prasiatka sa v najnovšej epizóde venovali análnemu sexu a z toho, čo sa dozvieš, sa ti zakrúti hlava! Chalani si vybrali túto tému preto, že už majú za sebou niekoľko epizód, avšak toto ešte neprebádali. Aj keď, nie je to úplne tak.

Možno si spomínaš na rozhovor s Freyou Dee, ktorá otvorila túto, pre niektorých 13. komnatu. Práve análny sex mal byť dôvodom, prestala s pornom. Údajne mala mať tento otvor natrhnutý. Aj napriek tomu, že mala takúto nehodu a dala tomu následne stopku, tento typ sexu má najradšej.

Chalani sa však na túto tému pozreli aj z iného uhla pohľadu – je to nevera a aké s tým majú skúsenosti oni? Išli s pravdou von a priznali, že tieto vody nemajú preskúmané. Aj keď, nie všetci…

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Napichávanie bodu G nie je nebezpečné a nebolí

Do tejto epizódy si Tri prasiatka zavolali aj odborníka, ktorý sa venuje veciam, o ktorých si možno doposiaľ nepočul a ani nevedel, že existujú. Marek Štefánik sa venuje estetickým zákrokom a prezradil, že bielenie análneho otvoru nie je žiadne tabu. „Robí sa to špeciálnym štetcom, ktorým sa nanáša špeciálna látka. Tá následne chemicky odlúči povrchovú vrstvu pokožky,“ vysvetľuje, ako to prebieha.

Upozornil však na to, že existujú ľudia, ktorí nie sú odborníci, no aj tak to robia a tvária sa ako profíci. „Vtedy mám viac roboty na stole, lebo to musím po nich upravovať,“ hovorí. Bielenie zadkov však nie je to jediné, čomu sa počas svojej praxe venoval – dokonca napicháva bod G. Hovorí, že táto procedúra patrí k tým bezpečnejším a nejde o bolestivú záležitosť. Vypočuj si celý rozhovor, po ktorom budeš pravdepodobne mierne prekvapený!

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach