Europa 2 - Maxximum muziky

Saganov brutálny pád vyzeral hrôzostrašne. Išiel Oliver v jeho šľapajach?

Pred pár dňami zverejnil Peter Sagan na svojom Instagrame video, na ktorom je vidieť, ako nešťastne spadol z bicykla. Pád vyzerá skutočne hrôzostrašne, avšak cyklistovi sa, našťastie, nič vážne nestalo.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Samo zrejme chcel, aby išiel Oliver v Saganových šľapajach, pretože mu v rámci výzvy týždňa dal za úlohu, aby v tomto nečase prišiel do práce na bicykli. A keďže túto úlohu Samo nijako nešpecifikoval, Oliver sa vynašiel a prišiel na elektrobicykli, čo sa jeho kolegovi a ani viacerým poslucháčom nepáčilo, a tak si to bude musieť zajtra zopakovať.

Avšak, tento raz má prísť na klasickom old schoolovom bicykli. Oliver sa, našťastie, cestou do práce nevysekal, avšak ho tých pár kilometrov zmohlo natoľko, že si po vysielaní struhol dosť dlhý šlofík. Ak Oliver túto výzvu splní, v piatok príde do práce na parádnom športovom aute, zatiaľ čo Samo, bude do práce šľapať na bicykli. Ak nasneží, máme sa na čo tešiť!  Nenechaj si to ujsť a sleduj náš Instagram a počúvaj Europu 2. Toto môže dopadnúť hocijako! 

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach