Europa 2 - Maxximum muziky

Ženy, tieto sexuálne veci o ňom kamoškám naozaj nikdy nehovorte

My baby si povieme všetko. Aj dobré, aj zlé, aj tajné a toho najviac. Ženské priateľstvo je totiž neoceniteľný vzťah, ktorý robí život krajším a plnohodnotnejším. No a v ženských rozhovoroch nikdy neexistuje žiadna cenzúra. My sme totiž nielen kamošky, ale často aj psychiatričky jedna pre druhú a k terapii neoddeliteľne patrí ohováranie mužov. To pravdaže obsahuje aj hodnotenie.

Pointa je v tom, že my baby si navzájom dokážeme povedať intímne veci, najmä ak máme aj nejaké pochybnosti. Akosi aj tušíme, že sú tajomstvá, ktoré je nevhodné vynášať zo spálne. Ale nie sme si celkom isté… Tak si to poďme porovnať. Toto sú veci, ktoré by sme o svojom milencovi rozprávať radšej nemali.

Ak si nie je istý veľkosťou a výkonom

Podľa prieskumov verejných, ale aj našich súkromných, najčastejšie sa muži obávajú, že ho nemajú dosť veľkého. Že má čudný tvar, prípadne tí citlivejší riešia ešte aj farbu. Lenže sme to predsa my ženy, ktoré večne riešime svoje fyzické nedostatky, tak prečo by sme sa na jeho neistote mali zabávať? Ak vieš, že je nespokojný so svojím telom, mala by si mu pomôcť získať späť sebavedomie. Debata s kamoškou na túto tému by sa mu rozhodne nepáčila.

Ak ti poslal nahé fotky

Uznávame, tu je naozaj ťažké ovládnuť sa a nepodeliť sa s babami večer pri víne o takýto úlovok. Mnohé páry si zlepšujú intímny život zdieľaním intímnych fotografií. Tieto skvosty ale boli vytvorené výhradne pre tvoje oči a tvoje potešenie. Bez ohľadu na to, aké ste si s kamkami blízke, nemala by ste kvôli tomu zanedbávať svoju úctu k partnerovi.

Ak má fetiš a zveril ti ho

Fetiš je sexuálna preferencia, ktorá by mala zostať v spálni. Ak sa ti napríklad partner priznal, že má foot fetiš a tebe sa to nepáči, nemala by ste hneď zavolať kamarátke a rozprávať jej, že je čudný. Skús sa s ním o tom najskôr porozprávať a povedať mu, kde máš hranice. A hlavne ak sa aj nakoniec prekecneš, nehovor mu, že Zuza povedala že sa má ísť dať liečiť.

Ak ti povedal, s koľkými spal

My ženy to asi máme v povahe. Chceme presne vedieť, s koľkými a s ktorými ženami bol pred nami. Muži o tom väčšinou neradi hovoria. Niektorých z nich dokážeme presvedčiť, aby nám prezradili niečo zo svojej sexuálnej minulosti. Toto je opäť informácia len pre naše uši a je dôverná, preto by nebolo správne vysypať to okamžite kamoškám.

Ak ťa nevie uspokojiť

Niekedy sa to stane. Napriek veľkej láske a snahe, občas to v posteli necinkne. Ak máš pocit, že ťa partner nedokáže uspokojiť, mala by si mu to otvorene povedať. A popracovať na tom s ním. Určite by si to nemala preberať s kamarátkami. V prvom rade pre jeho súkromie, ale aj kvôli tomu, že tento problém môžete aj tak vyriešiť len vy dvaja s partnerom… Na záver ešte jedna múdra veta, ktorá sa nám osvedčila a tebe možno zachráni vzťah: Nehovor kamoškám, aký je ten tvoj v posteli, lebo dostanú chuť si ho vyskúšať. 

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach