Europa 2 - Maxximum muziky

Z dedičky hotelového impéria je dvojnásobná mama. Tento raz jej náhradná matka vynosila dcéru

42-ročná dedička Paris Hilton sa stala dvojnásobnou mamou a aj v tomto prípade jej dieťatko vynosila náhradná mama, píšu zdroje, medzi ktorými je aj portál people.com. Paris a jej manželovi, 42-ročnému DJovi, sa tak rozrástla rodinka. Ich synčeka Pheonixa im taktiež vynosila náhradná mama.  Stalo sa to len pred 10 mesiacmi, píše ďalej portál.

S veľkou novinkou sa pochválila Paris na svojom Instagrame, kde pridala fotku, na ktorej je ružové dievčenské oblečenie s nápisom London, čo nasvedčuje tomu, že maličká sa volá práve tak, ako hlavné mesto Anglicka a Spojeného kráľovstva.

Má panický strach z pôrodu, no materstvo si užíva

Dedička zároveň v exkluzívnom rozhovore pre portál people.com prezradila o svojej rodine viac a išla do hĺbky. „Som nadšená z toho, že naše malé dievčatko je už s nami. Môj život je teraz kompletný,“ priznala. V komentároch jej veľa celebritných priateľov gratuluje, no niektorí fanúšikovia sa pýtajú, prečo si deti nevynosila sama.

Paris však v jednom z rozhovorov priznala, že má strach z pôrodu a práve to má byť dôvodom, prečo jej deti vynosili náhradné matky. Traumu jej malo spôsobiť to, ako ešte počas školských čias spoločne s triedou sledovala ženu pri pôrode.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach