Europa 2 - Maxximum muziky

SIMA opäť dobyla Youtube Trendy. Momentálne kraľuje s jej novinkou BEJBY

SIMA sa opäť zhostila prvého miesta v YouTube Trendoch so svojou novinkou BEJBY, ku ktorej vyšiel aj oficiálny klip. Trendy ovládla len pár hodín po tom, ako song vydala. Klip má takmer 200-tisíc videní a ide o vyjadrenie lásky jej frajerovi. „Vždy, keď si pri mne, už viac nepadám,“ spieva hneď v úvode a nie je to len taká sloha. K novinke sa viaže aj príbeh, s ktorým sa podelila na svojom Instagrame.

„Pamätám si, ako mi pred rokom frajer povedal, že chce byť pilot. Začal si robiť pilotný kurz a videla som, ako ho to baví, videla som, že sa na to naozaj učí a vedela som, že je tak múdry a šikovný, že by tie skúšky spravil. Raz prišiel z hodiny lietania a povedal, že už len pár hodín odlieta s inštruktorom a potom bude lietať sám. Povedala som mu, že ok, keď si pilot, chcem sedieť vedľa, nechcem, aby si poletel sám,“ napísala.

Ďalej pokračovala s tým, že si uvedomila: „Keby sme padali odtiaľ zhora dolu, stále sme to my a stále sme spolu“. SIMA ďalej priznala, že sa inšpirovala touto situáciou a taktiež tým, že mala posledné 2 roky celkom blbé obdobie. Aj videoklip má svoj príbeh. Pri jeho námete sa inšpirovala tým, ako pred pár rokmi robila psychotesty. Trvalo to vraj až 7 hodín a bolo to kvôli súdnym veciam, ktoré rieši, napísala.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach