Europa 2 - Maxximum muziky

Chicago rozviazalo zmluvu s hokejistom Coreym Perrym. Šušká sa, že mal spávať s mamou svojho spoluhráča

Pred pár hodinami obletela športový svet správa, ktorá zatriasla najmä fanúšikmi NHL. Celá zámorská liga rieši tento škandál, ktorý je zahalený rúškom tajomstva. Preto niet pochýb, že sa šíria neoverené informácie o tom, čo malo byť dôvodom rozviazania zmluvy medzi Chicago Blackhawks a 38-ročným útočníkom Coreym Perrym.

Niekoľko športových portálov prišlo s informáciou, že Perry končí v Chicagu a momentálne sa nachádza na listine nechránených hráčov. A to všetko kvôli nešpecifikovanému prehrešku, ktorého sa mal dopustiť. Toto tvrdenie potvrdilo aj vedenie klubu v oficiálnom stanovisku na sieti X (bývalý Twitter – pozn. red.).

Na internete sa však rozniesli informácie, že vyhadzov z klubu mal dostať pre údajný milostný pomer s matkou svojho spoluhráča Connora Bedarda, píše portál sportky.zoznam.sk. Tím však nedefinoval, prečo s hokejistom rozviazal zmluvu, no tvrdenia o pomere s mamou draftovanej jednotky popiera.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

K situácii sa konala aj tlačová konferencia, na ktorej pred dav novinárov predstúpil generálny manažér tímu Kyle Davidson. Ten na margo kauzy povedal: „Situácia sa netýka žiadnych iných hráčov a ani ich rodinných príslušníkov. Podobné dohady sú nechutné a znepokojujúce“.  Zároveň dodal, že nemôže zájsť do detailov, keďže do incidentu by mali byť zapletení konkrétni zamestnanci.

V deväťminútovom videu, ktoré bolo uverejnené prostredníctvom oficiálneho profilu klubu Chicago Blackhawks, zaznelo aj to, že situácia bola interne vyšetrená a rozhodnutie bolo jednohlasné – Perry neospravedlniteľným spôsobom porušil ako zmluvné podmienky, tak aj vnútorné klubové pravidlá. Nie je teda známe, čo sa skutočne stalo, ale ide o škandál, o ktorom hovoria mnohí.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach