Europa 2 - Maxximum muziky

10 rokov od tragickej smrti Paula Walkera: Dcéra mu posiela emotívny odkaz

Včera, 30. novembra, si ľudia po celom svete pripomínali tragickú smrť herca Paula Walkera, ktorá otriasla miliónmi. Paul, ktorý by v septembri oslávil svoje 50. narodeniny, sa stal verejne známym najmä po tom, ako sa stal hlavnou hviezdou filmov Rýchlo a zbesilo.

Keď sa po internete rozšírili informácie o nehode, pri ktorej zomrel tento slávny herec, mnoho fanúšikov bolo v slzách. Možno ti to tak ani nepríde, no od tejto tragédie prešlo už neuveriteľných 10 rokov. Portál biography.com uvádza, že nehoda sa stala 30. novembra po tom, ako herec odchádzal z charitatívneho eventu.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Paul sedel v luxusnom Porsche na mieste spolujazdca, zatiaľ čo jeho kamarát šoféroval. Bohužiaľ, vodič stratil nad vozidlom kontrolu a narazil do stromu. Po nehode auto zahltili plamene a celá scéna vyzerala priam hrôzostrašne. Aj napriek príchodu záchranných zložiek, sa dvojicu nepomohlo zachrániť a obaja zomreli na mieste, píše ďalej spomínaný portál.

Paul po sebe zanechal dcérku Meadow, ktorá mala v čase nehody len 15 rokov. Jeho predčasný odchod nezatriasol len jeho rodinou a fanúšikmi, ale aj blízkymi priateľmi. Jeho herecký kolega Vin Diesel po zosnulom hercovi dokonca pomenoval svoju dcéru.

Paulova dcéra zverejnila krásne video

Meadow na svojho otca nezabudla a chýba jej každý deň. Desať rokov po tragédii zverejnila na svojom Instagrame krásne video, na ktorom sa Paul smeje a objíma ju po tom, ako na neho vyskočila s výkrikom „Všetko najlepšie“. Do popisu napísala: „Už s nami nie si 10 rokov. Navždy ťa budem ľúbiť„.

V rozhovore pre E! News, ktorý sa konal v máji, povedala, že aj takmer 10 rokov po jeho smrti, jej otec posiela znamenia. A to najmä vo forme čísiel, píše portál pagesix.com. „Sú to čísla 4 a 7, to boli otcove najobľúbenejšie čísla,“ priznala v rozhovore. Ďalej však vysvetlila, prečo má s otcom aj naďalej špeciálne spojenie: „Prisahám, že vždy, keď o niečom pochybujem alebo hocikedy, keď sa s niekým pohádam, začnem všade vídať tieto čísla. Vtedy si uvedomím, že to sú znamenia od neho“.

Ak by si si chcel pripomenúť tohto skvelého herca a dozvedieť sa o ňom niečo nové, čo si o ňom nevedel, v roku 2018 vyšiel biografický film s názvom I Am Paul Walker. Vo filme boli použité jeho súkromné archívne fotografie a zábery, ktoré nemapovali len jeho hereckú kariéru, ale najmä fanúšikom ponúka lístok do jeho súkromia.

V dokumente sú aj rozhovory s jeho hereckými kolegami či s jeho rodinnými príslušníkmi. Taktiež tam zaznie aj to, že síce sa venoval herectvu, no pôvodne vyštudoval podmorskú biológiu, píše sa na portáli csfd.sk.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach