Europa 2 - Maxximum muziky

Majiteľ playroomu Michal: Vstupenkou je diskrétnosť. Ľudia tu hľadajú, čo nemajú doma

Michal vlastní, aj spoločne so svojou manželkou, prvý verejný playroom na Slovensku. A práve o ňom sa rozprával s Troma prasiatkami. Ak si niekedy premýšľal, ako to v takom playroome pre dospelých funguje, čo všetko sa tam nachádza a akí ľudia ho navštevujú, si na správnej adrese. „Erotická herňa slúži pre dospelých, ktorí majú doma nudu,“ povedal Michal hneď v úvode. Tiež dodal, že keď sa tak stane a upadnete ako pár v sexe do stereotypu, je žiadúce zmeniť prostredie.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Hygiena musí byť splnená na 100 %

„Vytvoriť si vlastný playroom, bolo dlhodobo mojim snom,“ prezradil Michal, ktorý zároveň dodal, že to s manželkou majú doma pestré a radi sa hrajú, takže takýto nápad s playroomom im prišiel vhod. Navyše, mali doma veľa sexuálnych hračiek, ktoré už potrebovali niekam premiestniť.

Apeluje však na hygienu, takže ak sa s partnerom bojíte navštíviť takúto erotickú herňu práve kvôli tomuto, jej majiteľ ubezpečuje, že všetko je tak, ako má byť. „Momentálne existuje veľa vecí na čistenie hračiek. Na hygiene si dávame záležať, aby bola na 100 %,“ povedal. K dispozícii majú bohatý sortiment, takže podľa jeho slov si každý príde na svoje. Ak obľubujete orálny sex alebo rimming, playroom je vybavený špeciálnym stolom, na ktorom sa môžete oddať týmto radovánkam.

Vypočuj si túto pikantnú epizódu, v ktorej sa hovorilo veľa o sexualite, erotike a rozmanitosti. Bude to horúce – zároveň sa dozvieš aj to, čo si doposiaľ nevedel:

  • Ako prebieha rezervácia
  • Pre koľkých ľudí je playroom
  • Aká je jeho výbava
  • Sú ľudia považovaní za divných, ak majú radi takéto chúťky
  • Stal sa v ňom nejaký úraz
  • Je niekto, koho by do playroomu nepustili
  • Prečo mužom odporúča análne hrátky
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Tri prasiatka môžeš počúvať aj ako podcast na podmaz.sk alebo vo svojej podcastovej aplikácii alebo live každú stredu po 22:00 hod. len v rádiu Europa 2!

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach