Europa 2 - Maxximum muziky

Beyoncé otriasa svetom hudby: Nový singel a premiéra filmu Renaissance

Beyoncé uviedla nový singel My House spoločne s premiérou koncertného filmu Renaissance: A Film by Beyoncé. Film, ktorý prišiel do kín 1. decembra, dokumentuje jej tohtoročné turné na podporu jej posledného albumu Renaissance.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Trailer k filmu ukazuje zákulisie turné a takisto aj scény s jej dvojičkami Sir a Rumi. Trailer zaznamenal viac ako milión zhliadnutí behom niekoľkých hodín. Film ponúka exkluzívny pohľad na speváčkinu tvrdú prácu a kreativitu, zachytáva vznik turné, ktoré navštívilo 2,7 milióna fanúšikov a vynieslo jej približne 579 miliónov dolárov, píše portál forbes.com. Na premiére, ktorá sa konala pred pár dňami, bolo mnohých známych tvári. Medzi nimi bola aj Taylor Swift či Blake Lively.

Najvýnosnejšie turné v kariére

Renaissance World Tour je najvýnosnejšie v jej kariére. Turné oznámila 1. februára 2023 na podporu štúdiového albumu Renaissance. Začalo sa 10. mája 2023 v Štokholme a skončilo sa 1. októbra 2023 v Kansas City, Missouri.

Scéna pozostávala z dvoch samostatných pódií, ktoré spájal široký most, a obsahovala monumentálne sochy, nadrozmerného strieborného koňa, robotické ruky či pyrotechniku.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach