Europa 2 - Maxximum muziky

Intímny pohľad na osobnú tragédiu Megan Fox: Prišla o dieťa a nie raz

Megan Fox prehovorila o osobnej tragédii vo svojej najnovšej zbierke básní Pretty Boys Are Poisonous, ktorá vyšla len nedávno, píše portál eu.usatoday.com. V rozhovore pre wwd.com prehovorila o mimomaternicovom tehotenstve, ktoré sa označuje aj termínom ektopická gravidita.

V takomto prípade sa oplodnené vajíčko uchytí mimo maternice a nemôže prežiť. Zároveň, môže spôsobiť život ohrozujúce následky pre matku. Mimomaternicové tehotenstvo zažila, keď bola mladšia, no pre spomínaný portál povedala, že v najbližšej dobe porozpráva aj o iných veciach, o ktorých verejnosť nevie.

Na mysli mala zrejme ďalšiu smutnú vec, ktorá sa jej stala. Otehotnela s priateľom Machine Gun Kellym, avšak potratila. Strata bábätka ich obidvoch značne poznačila a mohla aj za náročné obdobie, ktoré mala dvojica medzi sebou. V zbierka však spomína aj na fyzické a emocionálne zneužívanie, ktoré mala zažiť, píše portál eu.usatoday.com.

Láska z filmového plátna

Megan Fox a Machine Gun Kelly sa spoznali pri natáčaní filmu Midnight in the Switchgrass v roku 2020. Odvtedy sa ich vzťah stal verejný a vyvinul sa v intenzívnu lásku. Ich spoločné verejné vystúpenia a výrazy lásky na sociálnych sieťach sa stali symbolom ich vášnivej dynamiky. Tento vzťah, obklopený glamúrom a rockovým štýlom, priťahuje pozornosť ako médií, tak aj fanúšikov.

Na internete sa hovorilo o problémoch, ktoré párik mal mať a je dosť možné, že sa práve týkali straty ich nenarodeného dieťatka. Dvojicu totižto pred pár mesiacmi videli vychádzať z partnerskej poradne, no zdroj pre etonline.com prezradil, že kríza je momentálne zažehnaná a všetko je medzi herečkou a spevákom v poriadku. „Sú opäť naspäť spolu a je to 100 percentné. Užívajú si jeden druhého a diskutujú o plánoch v budúcnosti. Chcú pokročiť so zásnubami a začať plánovať svadbu,“ doplnil spomínaný zdroj.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach