Europa 2 - Maxximum muziky

Divné: Frajer Ariany Grande a jej brat vyzerajú ako dvojčatá

Ariana Grande patrí k najpopulárnejším speváčkam milénia. Pozornosť však vzbudzuje aj svojim milostným životom, ktorý zaujíma mnohých. Nedávno sa jej ušla ďalšia dávka pozornosti, a to vďaka jej novému vzťahu s hereckým kolegom Ethanom, s ktorým spoločne účinkuje v hre na Broadwayi s názvom Wicked. Po tom, ako sa ich vzťah dostal na verejnosť, fanúšikov zaskočila podobnosť medzi jej novým objavom a jej bratom Frankiem.

Fanúšikovia nad podobnosťou týchto dvoch len prekvapivo dvíhajú obočie a okamžite začali vznikať videá, ktoré ich dvoch porovnávajú. Ariana a Ethan Slater začali spolu chodiť len pred pár mesiacmi, krátko po tom, ako sa speváčka rozviedla so svojim manželom Daltonom Gomezom. Čo myslíš – podobajú sa? Fanúšikovia si myslia, že vyzerajú ako vajce vajcu.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Fanúšikovia sú podľa portálu thelist.com podozrievaví. Nejde však len o ich podobné črty. Obaja, ako Ariana, tak aj Ethan, boli predtým vo vážnych vzťahoch. Speváčka bola vydatá za spomínaného Daltona, zatiaľ čo herec si zobral za ženu svoju stredoškolskú lásku Lilly Jay ešte v roku 2018, píše spomínaný portál. Čo je ale viac šokujúce, dvojici sa len v máji tohto roka narodil prvorodený syn. Portál TMZ zverejnil na svojom YouTube kanáli video, na ktorom je Ethan po tom, ako odchádza zo súdu z rozvodového pojednávania.

Pozri si zoznam mužov, s ktorými spájali Arianu Grande:

  • Graham Phillips – herec, s ktorým chodila v mladšom veku
  • Jai Brooks – člen skupiny The Janoskians
  • Nathan Sykes – člen skupiny The Wanted
  • Ricky Alvarez – jeden z jej tanečníkov.
  • Mac Miller – rapper a dlhodobý partner.
  • Pete Davidson – komik a člen obsadenia SNL.
  • Mikey Foster – člen hudobnej skupiny Social House.
  • Dalton Gomez – realitný maklér, s ktorým sa neskôr zasnúbila a vydala sa za neho
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach