Europa 2 - Maxximum muziky

Hviezda filmu High School Musical sa tajne vydala

Herečka Vanessa Hudgens známa najmä pre jej rolu Gabrielly Montez vo filmovej sérií High School Musical či ako Candy z filmu Spring Breakers, v ktorom si zahrala po boku herečiek Seleny GomezAshley Benson, sa cez víkend zosobášila v Tulume v Mexico.

Svoje áno si povedali s hráčom americkej Major League Baseball Colom Tuckerom, s ktorým herečka tvorí pár od roku 2021. Hudgens a Tucker sa podľa ClutchPoints spoznali počas skupinovej online meditácie prostredníctvom platformy Zoom. Hudgens priznala v The Drew Barrymore Show v máji 2021, že ona bola tá, ktorá spravila prvý krok a po skupinovom hovore športovcovi napísala na Instagrame.

O dva roky neskôr, vo februári tohto roka, oznámil pár svoje zásnuby. Na sociálnu sieť Instagram vtedy herečka pridala fotografie ich dvoch z Paríža so slovami: „YES. We couldn´t be happier.“ K zásnubám sa vyjadrila, že bola extrémne prekvapená, keď ju Tucker požiadal o ruku. Pre Entertainment Tonight v tom čase priznala, že má pocit, že Tucker je pre ňu dokonalým partnerom.

I napriek tomu, že ešte na jeseň herečka povedala pre People, že svadba je zatiaľ v nedohľadne, manželský zväzok uzavreli minulý víkend v slnkom zaliatom Mexiku. Svadobné šaty herečky boli v jej tradičnom boho štýle od módnej značky Galie Lahav. Dizajn je dostupný širokej verejnosti, nakoľko šaty neboli robené a navrhované na mieru herečke, ale tá si ich vybrala z už existujúcej kolekcie Darling.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach