Europa 2 - Maxximum muziky

Prečo si vlastne Paris Hilton neporodila deti sama?

Hotelová dedička Paris Hilton so svojím manželom Carterom Reumom privítali syna Phoenixa v januári a dcéru menom London v novembri. Teraz odhalila, prečo sa rozhodla nevynosiť deti sama. Podľa jej slov je za tým strach z lekárov a súvisí to s jej pobytom na psychiatrii. Obávala sa, že by jej tehotenstvo vyvolalo strašidelné spomienky na obdobie, keď ako teenagerka žila v psychiatrickom ústave pre mládež v Utahu.

Podľa bangpremier.com dostáva v ambulancii alebo pri stretnutí s lekármi panické ataky a tie by neboli dobré pre bábätko počas tehotenstva. O svojich problémoch so spánkom, ktoré spôsobilo zneužívanie v puberte začala hovoriť až pred troma rokmi, odvtedy sa jej vraj celkom polepšilo. Rozhodla sa prehovoriť aj preto, aby deti v puberte už podobné stresy nemuseli zažívať.

Ďalší dôvod bol opäť psychický. V jednej zo svojich šou totiž videla naživo pôrod. Paris ale priznala, že k jej rozhodnutiu použiť náhradníčku prispela aj jej zaneprázdnenosť, lebo doslova nemá vo svojom nabitom programe čas na nič. Snáď v ňom má deti teraz zaradené ako prioritu…

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach