Europa 2 - Maxximum muziky

Taylor Swift to prepískla: Nevládze vstať z postele

Popová superhviezda megabomba ultražena Taylor Swift v roku 2023 otriasla koncertnými pódiami, kinami, miestnymi ekonomikami a dokonca aj Zemou. Jej Eras Tour vypredal štadióny a zarobil milióny dolárov každému miestu, ktoré navštívila. Filmová verzia predstavenia rozžiarila kiná a zarobila 250 miliónov dolárov len z predaja vstupeniek.

S 26 miliardami streamov sa speváčka zaradila medzi najobľúbenejších umelcov roka na Spotify. V júli sa stala prvou umelkyňou, ktorá mala súčasne štyri albumy v top 10 rebríčka Billboardu. Koncert v Seattli spôsobil podľa reuters.com dokonca malé zemetrasenie. Tisíce tancujúcich fanúšikov spustili neďaleký seizmometer, ktorý zaznamenal zemetrasenie s magnitúdou 2,3. 

Ty by si nebol unavený? Ona trochu aj je…

Napriek tomu, že rok 2023 vyhlasuje za svoje najkrajšie a veľmi naplnené obdobie, podľa bangpremier.com je aktuálne v stave, že ledva dokáže vstať z postele. „Neopúšťam svoju posteľ, iba si vezmem jedlo, vezmem si ho späť do postele a zjem ho tam. Sotva hovorím, pretože som odspievala už tri koncerty za sebou. Zakaždým, keď urobím krok, moje nohy začnú chrumkať od od tanca na opätkoch,“ povedala v rozhovore.

Jej tohtoročné Eras Tour bolo veľkolepým úspechom a má sa vrátiť na pódia aj v roku 2024. Taylor má stále naplánované účinkovanie v krajinách vrátane Austrálie, Veľkej Británie, Španielska a Holandska. Fuuuha, je toho fakt dosť, síce ju to baví, ale oplatí sa občas si spomenúť, že aj také hviezdy, sú stále iba ľudia…

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach