Europa 2 - Maxximum muziky

Selena Gomez rozvírila vášne. Odhalenie jej nečakanej lásky vzbudzuje búrlivé emócie

Aj napriek tomu, že v nedávnom songu spieva Selena Gomez, že už čoskoro bude slobodná, opak je pravdou. Len pred pár dňami priznala vzťah s hudobným producentom Bennym Blancom.

Toto priznanie prišlo od speváčky netradične. V komentároch pod príspevkom fanúšika, v ktorom stálo: „Selena Gomez zdanlivo potvrdila, že je vo vzťahu,“ speváčka napísala: „Fakty.“ Následne sa rozprúdila vášnivá debata, počas ktorej speváčka odpísala na viacero komentárov so slovami ako: „M8 celé moje srdce“ či „Je tá najlepšia vec, ktorá sa mi mohla stať“.

Spolu už 6 mesiacov

Fanúšikovia až teraz spätne prichádzajú na to, že Gomez a Blanco tvoria pár už 6 mesiacov, čo potvrdila aj samotná speváčka. V júli tohto roka pridala speváčka fotografiu zo svojej narodeninovej oslavy, na ktorej pózuje s Blancom a modelkou Paris Hilton.

V auguste vydala spomínanú pieseň Single Soon, ktorú produkoval práve Blanco. Na jeseň zdieľal producent príbeh na Instagrame, na ktorom bola v pozadí spiaca žena, ktorá vyzerala ako Selena a ručne napísaný lístok: „Prosím ťa, nechytaj ma za pás. Som taká nafúknutá, že by som prdom spravila dieru do plachiet. Ľúbim ťa“. 

Producent zase v novembri pridal príspevok o tom, že vydáva kuchársku knihu Open Wide: A Cookbook for Friends. Selena príspevok okomentovala príspevok so slovami: „Konečne“. Príspevok následne aj prezdieľala vo svojom príbehu so slovami: „Jeden z mojich obľúbencov vydáva kuchársku knihu“.

Začiatkom decembra po instagramovej debate, pri ktorej vzťah potvrdila, zdieľala aj fotografiu s mužom, ktorého viacerí identifikovali ako Bennyho Blanca. V neposlednom rade, Blanca sleduje aj mama Seleny Gomez, čo vraj hovorí za všetko.

Fanúšikovia vzťah nepodporujú

Aj napriek tomu, že si mnohí priali, aby si Selena konečne našla láskavého chlapa, teraz sú z jej vzťahu znepokojení. Narážajú najmä na to, ako ju údajne v roku 2020 zhodil v jednom rozhovore, počas ktorého hovoril o jej bývalom Justinovi Bieberovi, s ktorým chodila na začiatku jeho kariéry. Blanco mal v rozhovore povedať, že Justin nie je ako ostatní chrumkaví popoví umelci. Nehovorí veci ako: „Toto je môj nový singel a navyše moja nová značka kozmetiky“.

Justin je vraj ten typ umelca, ktorý svojim fanúšikom povie: „Mám pupák a trpím úzkosťami,“ píše portál buzzfeednews.com. Fanúšikovia sa domnievajú, že týmto výrokom narážal práve na Selenu, ktorá v tej dobe vydala svoju vlastnú kozmetickú značku.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach