Europa 2 - Maxximum muziky

Je Bradley Cooper vo vzťahu s ďalšou modelkou?

Herec Bradley Cooper prekvapil minulý týždeň fanúšikov v New Yorku, kde vo foodtrucku servíroval slávne Filadelfské cheesesteaky v rámci podpory charity. Medzi jeho zákazníkmi bola aj modelka Gigi Hadid, ktorej návšteva podporila pretrvávajúce správy o údajnom vzťahu modelky a herca.

V októbri sme ťa informovali o formujúcom sa vzťahu, týchto dvoch známych osobností. Teraz ti prinášame najnovšie informácie o tomto romániku. Prvýkrát sa o potencionálnom vzťahu tejto dvojice začalo hovoriť v septembri, keď ich odfotili na spoločnej večery v New Yorku a o deň neskôr spolu v aute.

V októbri strávili spoločný víkend v plážovom dome speváčky Taylor Swift na Rhode Island. Následne boli spoločne viackrát vyfotení v uliciach New Yorku, zatiaľ čoherec mal na sebe oblečenú modelkinu odevnú značku Guest in Residence.

Podľa ET Online zdroj, ktorý má k páru blízko, povedal:„Gigi a Bradley spolu vychádzajú veľmi dobre a majú podobné osobnosti. Obaja sú vtipní, radi sa smejú, cestujú a trávia čas so svojimi rodinami a priateľmi. Spoločne sú ozaj šťastní, ale vzťah berú pomaly, deň po dni.“

Hadid má z predošlého vzťahu so spevákom skupiny One Direction Zaynom Malikom 3-ročnú dcéru Khai a Bradley Cooper zo vzťahu s ruskou modelkou Irinou Shayk 6-ročnú dcéru Leu De Seine. Ako sa vyjadril neznámy zdroj exkluzívne pre Us Weekly, ďalším krokom v ich vzťahu je práve zoznámenie ich dvoch dcér. „Ešte nemali spoločné stretnutie so svojimi dcérami, ale jednoznačne sa o tom už rozprávali,“ prezradil zdroj.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach